Bremseskive, foran
0

Bremseskive, foran

MITSUBISHI 3000 GT
3 163,-
Spar 29%
par inkl mva
Min. antall: 2
 
Bestillingsvare, 3-10 dager levering
Kun fra 149 nok for frakt inkl mva!
Markedspris ca 3 954 kr
Du sparer: 791 kr
Art.nr : 
418176

Generelle produktinformasjon

Selges kun i par. OBS! Pris er per stykk!For å være sikker på at bremseskiven/-trommelen passer til bilen din, kontroller alltid følgende før kjøp:

At angitt diameter på produktet stemmer overens med diameteren som bremseskiven/trommelen på bilen din har. Er du usikker så mål bremseskiven/trommelen på bilen før bestilling.

Kontroller at angitt antall boltehull stemmer overens med antallet boltehull som felgen på bilen din har.

EBC Premium UPR (Ultimax Plain Rotor) - Erstatningsskiver.. i høyere kvalitet enn de originale!!


Som en av få gjenverende produsenter leverer EBC et komplett bremseprogram produsert i England. I sin egen fabrikk produserer de bremseskiver i topp kvalitet støpejern og tilsetter kobber for å bedre skivenes evne til å tåle store temperatursvingninger og øke styrken. EBC produserer sine bremseskiver i G3000 spesifisert støpejern


EBC Skivene er støpt med material styrke 150Nm/m2 med nøyaktig kontrollert variasjon i overflate hardhet på mindre enn 20HB og er CNC maskinert til en overflate toleranse på mindre enn 0,05mm, to tusendels tomme. Anbefalt maksimum sidekast ved montering er derfor 0,1mm. / 4 tusendels tomme TIR (Total Indicator Reading, ref. Mikrometer!)


Montering av bremseskiver med sidekast over disse anbefalte grenser vil resultere i vibrasjoner etter 4000-6500km. Pga det vi kan kalle STF (Skive Tykkelses Forskjell), eller rett og slett forskjell i tykkelse på skivas overflate pga for høyt sidekast ved montering. Dette skjer da høyeste punkt på skiva subber punktvis borti bremseklossene og det blir gradvis slitt mer på disse punktene enn på hele skivas diameter/overflate og vibrasjoner oppstår. Dette er ingen garantisak da årsaken er feilmontering, dårlig rengjøring eller skjevheter i nav mm. Bremseskiver skal monteres på helt rene nav, rensket for støv, møkk, rust og avleiringer. Og det skal absolutt ikke brukes kobberpasta e.l på navflaten mellom skive og nav ved montering. Disse stoffene inneholder slipematerialer og kan skape sidekast på lik linje med rust og andre partikler på navet!


Bremseklosser SKAL byttes ved skivebytte. Det skal ikke monteres gamle brukte bremseklosser på nye skiver! Du kan bytte bremseskiver og bremseklosser på et lukket bremsesystem, MEN ikke under noen omstendighet skal bremsesystemet åpnes av personer uten kvalifikasjoner og fagkunnskap og når bremseslanger og bremsevæske må byttes skal det gjøres på et autorisert verksted av faglært personell! Tenk sikkerhet og langsiktighet ved valg av komponenter. Spør gjerne salgstedet hvor produktene er laget og etter hvilke normer og retningslinjer. Husk at bremser og understell (støtdempere, fjærer) er viktige sikkerhetskomponenter på et kjøretøy, og dette må absolutt ikke underprioriteres. Det finnes mye du kan spare penger på – Men når det gjelder bremser og understell kommer kvalitet og sikkerhet først!


Produktinformasjon

Original kvalitet
ProdusentEBC
Monteringssideforan
Alle posisjonsangivelser utgår fra førerstolen i kupéen.
MITSUBISHI 3000 GT 3.0 i 24V 4x4 (Z16A) 06.92-08.99
 

Anbefales