Aktuelle kampanjer du ikke må gå glipp av!

På BSbildeler finner du de beste prisene på bildeler og tilbehør av originalkvalitet. Vi har deler til alle bilmerker, og du sparer i snitt 30 % når du handler hos oss. Nedenfor har vi samlet våre pågående kampanjer og noen av våre beste tilbud:

radiator


Opptil 50% rabatt på radiatorer!
Denne uken er det ekstra bra pris på radiatorer. Vi har mengder av radiatorer i vårt sortiment, og til de fleste bilmodeller. Sørg for at bilen ruller hele sommeren med en ny radiator.

Nå får du opptil 50% rabatt på radiatorer. T.o.m. 26. mai!
Til kampanjen
Gjelder t.o.m. 26.05.2019. Gjelder for privatpersoner og kan ikke kombineres med andre rabatter.


Opptil 30% rabatt på motorolje
Det er viktig med ren olje i bilen for at den skal fungere optimalt. Nå har vi ekstra bra priser på motorolje, opptil 30% rabatt t.o.m 26. mai. Var det lenge siden du sjekket oljen? Gjør både bilen og deg selv en tjeneste og sjekk oljen i dag, så slipper du eventuelle kjedelige overraskelser i sommer.

Kampanjen gjelder t.o.m. 26.05.2019. Gjelder kun for privatpersoner. Kan ikke kombineres med andre kampanjer eller rabatter.


Vårt prisløfte - Pengene tilbake hvis noen er billigere!

Vi ønsker og jobber hardt for alltid å tilby våre kunder de laveste prisene
Dersom du finner en vare du har kjøpt av oss billigere et annet sted så vil vi i inntil 20 dager fra kjøpsdato refundere deg differansen + 10 % ekstra cash eller la deg heve og få hele kjøpesummen tilbake. Dette gjelder identisk vare kjøpt gjennom en næringsdrivende norsk forhandler till veil. pris. gjelder ikke varer som er på tilbud/kampanje.

Les mer her om prisløfte, klikk på prisløfte logoen! Dette gjelder ikke originalprodukter/-deler eller dekk.

Anmeld deg til vårt nyhetsbrev og få 15% rabatt på ditt første kjøp!

Tilbudet gjelder for nye kunder i forbindelse med registrering av nyhetsbrev fra BSbildeler.no. Vil du ha nyhetsbrev som er skreddersydd til dine spesifikke bilmodell? Vennligst oppgi ditt reg.nummer! (valgfritt) Rabatten gjelder ikke dekk, felg, takboks, motorer og salgsvarer. Minimum kjøpesum 500 kr. For å benytte deg av denne rabatten må du skrive inn din unike rabattkode som du har mottatt på e-post, i kassen. Du kan når som helst avregistrere deg. Gjelder kun privatpersoner.