Aktuelle kampanjer du ikke må gå glipp av!

På BSbildeler finner du de beste prisene på bildeler og tilbehør av originalkvalitet. Vi har deler til alle bilmerker, og du sparer i snitt 30 % når du handler hos oss. Nedenfor har vi samlet våre pågående kampanjer og noen av våre beste tilbud:


Nå er det ekstra bra priser på radiator!
Gå den varme sommeren i møte med med en ny radiator under panseret! Nå får du som kunde hos BSbildeler 15% rabatt på radiator. Har du spørsmål får du gjerne kontakte vår kundeservice! Velkommen, vi har alltid åpent for deg! Kampanjen gjelder t.o.m. 27.05.2018, og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer. Gjelder kun for privatpersoner.

Anmeld deg til vårt nyhetsbrev og få 15% rabatt på ditt første kjøp!

Tilbudet gjelder for nye kunder i forbindelse med registrering av nyhetsbrev fra BSbildeler.no. Vil du ha nyhetsbrev som er skreddersydd til dine spesifikke bilmodell? Vennligst oppgi ditt reg.nummer! (valgfritt) Rabatten gjelder ikke dekk, felg, takboks, motorer og salgsvarer. Minimum kjøpesum 500 kr. For å benytte deg av denne rabatten må du skrive inn din unike rabattkode som du har mottatt på e-post, i kassen. Du kan når som helst avregistrere deg. Gjelder kun privatpersoner.