Aktuelle kampanjer du ikke må gå glipp av!

På BSbildeler finner du de beste prisene på bildeler og tilbehør av originalkvalitet. Vi har deler til alle bilmerker, og du sparer i snitt 30 % når du handler hos oss. Nedenfor har vi samlet våre pågående kampanjer og noen av våre beste tilbud:


Fantastiske priser! Du får opptil 50% på bilmatter!
Gi bilen den oppmerksomheten den fortjener og kjøp nya bilmatter nå. Med nye matter i bilen får man tilbake den herlige følelsen av ny bil! Så vær rask!

Gjelder t.o.m. 29. september 2019. Kun for privatpersoner, kan ikke kombineres med andre rabatter.


Ekstra bra priser denne uken, 15% rabatt på startmotorer!
Perfekt tidspunkt for å bytte startmotor, før det blir riktig kaldt igjen og bilen starter å klage. Men en ny startmotor blir bilen mer pålitelig under vinteren.
Nå 15% rabatt.

Gjelder t.o.m. 22. september 2019. Kun for privatpersoner, kan ikke kombineres med andre rabatter.


Vårt prisløfte - Pengene tilbake hvis noen er billigere!

Vi ønsker og jobber hardt for alltid å tilby våre kunder de laveste prisene
Dersom du finner en vare du har kjøpt av oss billigere et annet sted så vil vi i inntil 20 dager fra kjøpsdato refundere deg differansen + 10 % ekstra cash eller la deg heve og få hele kjøpesummen tilbake. Dette gjelder identisk vare kjøpt gjennom en næringsdrivende norsk forhandler till veil. pris. gjelder ikke varer som er på tilbud/kampanje.

Les mer her om prisløfte, klikk på prisløfte logoen! Dette gjelder ikke originalprodukter/-deler eller dekk.

Anmeld deg til vårt nyhetsbrev og få 15% rabatt på ditt første kjøp!

Tilbudet gjelder for nye kunder i forbindelse med registrering av nyhetsbrev fra BSbildeler.no. Vil du ha nyhetsbrev som er skreddersydd til dine spesifikke bilmodell? Vennligst oppgi ditt reg.nummer! (valgfritt) Rabatten gjelder ikke dekk, felg, takboks, motorer og salgsvarer. Minimum kjøpesum 500 kr. For å benytte deg av denne rabatten må du skrive inn din unike rabattkode som du har mottatt på e-post, i kassen. Du kan når som helst avregistrere deg. Gjelder kun privatpersoner.