Aktuelle kampanjer du ikke må gå glipp av!

På Bsbildeler finner du de beste prisene på bildeler og tilbehør av originalkvalitet. Vi har deler til alle bilmerker, og du sparer i snitt 30 % når du handler hos oss. Nedenfor har vi samlet våre pågående kampanjer og noen av våre mest skrudde tilbud:


Nå får du som kunde hos BSbildeler.no 15% rabatt på forstillingsdeler. Velg blant bærekuler, bærearmer, stabilisatorer, endeledd & stabilisatorstag! Husk at vi har prisløfte, det skal alltid lønne seg å handle hos BSbildeler.no

*Gjelder ikke dekk eller felg. Kampanjen gjelder kun 25.–31. mars 2017. Gjelder kun for privatpersoner, 1 kjøp per kunde. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer.


Sommerdekk fra 399 kr!
Kjøp nye sommerdekk hos BSbildeler.no. Hos oss finner du tusenvis av dekk og felger, i alle prisklasser. Vi har et bredt utvalg av dekk og felg i både budsjett- og premiumklasse fra mange kjente merker som for eksempel NOKIAN, GOODYEAR, CONTINENTAL og MICHELIN. Husk å sjekk dine gamle dekk i dag, så slipper du uventede overraskelser til sommeren.


Vårt prisløfte - Pengene tilbake hvis noen er billigere!

Vi ønsker og jobber hardt for alltid å tilby våre kunder de laveste prisene
Dersom du finner en vare du har kjøpt av oss billigere et annet sted så vil vi i inntil 20 dager fra kjøpsdato refundere deg differansen + 10 % ekstra cash eller la deg heve og få hele kjøpesummen tilbake. Dette gjelder identisk vare kjøpt gjennom en næringsdrivende norsk forhandler till veil. pris. gjelder ikke varer som er på tilbud/kampanje.

Les mer her om prisløfte, klikk på prisløfte logoen! Dette gjelder ikke originalprodukter/-deler eller dekk.