Personvern og informasjonskapsler

Informasjonskapsel

Etter lov skal alle besøkende på en nettside informeres hvis nettsiden bruker informasjonskapsler, hva de brukes til og få muligheten til nekte bruk av disse. En informasjonskapsel er en fil som lagres på datamaskinen til brukeren og hentes av serveren når brukeren besøker siden. BSbildeler.no bruker informasjonskapsler for å kunne registrere valg av biltype, autentifisere innlogging og automatisk fylle ut felter for å gjøre bruk av tjenestene på nettsiden enklere.

De fleste nettlesere aksepterer automatisk informasjonskapsler. Ved å endre innstillingen i nettleseren (finnes vanligvis under Verktøy / Alternativer for Internett) kan du imidlertid velge å akseptere alle informasjonskapsler, bli varslet når det opprettes informasjonskapsler eller nekte bruk av informasjonskapsler. Hvis du nekter bruk av informasjonskapsler, kan brukervennligheten til siden bli noe begrenset.

Retningslinjer for personvern

For at du skal føle deg trygg når du registrerer deg og logger inn på nettsiden vår, har vi utviklet strenge regler for hvordan vi håndterer personlige opplysninger. Hvordan vi bruker de personlige opplysningene du oppgir, er kontrollert av lover og forskrifter. Det betyr at når du oppgir navn, personnummer, adresse eller lignende for å bestille eller motta tilbud fra oss, er vi forpliktet til å behandle disse dataene i henhold til gjeldende lover og forskrifter. Når vi, vårt konsern, våre partnere, leverandører og lignende, trenger denne informasjonen for å levere en tjeneste eller et produkt, bruker vi Internett-basert krypteringsteknologi for kommunikasjonen mellom oss.
Vi samler inn og bruker de personlige opplysningene du har gitt oss for å kunne levere det vi forpliktet oss til i kontakt og avtaler med deg, for å levere varene og tjenestene som vi tilbyr direkte eller gjennom partnere, og i forbindelse med kundeservice, fakturering, administrasjon, kvalitetssikring, analyse og utvikling, informasjon og markedsføring. Vi bruker også dine personlige opplysninger for unngå problemer gjennom for eksempel kredittsjekker.

Vi vet at du er opptatt av at vi beskytter dine personlige opplysninger mot upassende bruk. Vi forbedrer våre systemer kontinuerlig og gjennomgår konstant regler og prosedyrer for å beskytte systemene mot hacking og tap og ødeleggelse av data. Vi behandler sensitiv informasjon, slik som kredittkortnumre, personnumre og annen informasjon i henhold til etablerte prosedyrer.

Du kan kontakte oss når som helst for å be om informasjon om dine personlige opplysninger, og rette opp feilaktige data én gang i året. Dette gjøres skriftlig. Følgende er betingelsene for administrasjon av personlige opplysninger når du registrerer deg som kunde hos BSbildeler.no:

"Kunden forstår og samtykker til at de personlige opplysningene som oppgis i forbindelse med avtaleinngåelse eller på andre måter anskaffet av BSbildeler.no vil behandles av BSbildeler.no, selskaper i Skruvat-konsernet og av partnere som konsernet til tider samarbeider med.

Kunden kan sende en skriftlig, signert forespørsel om å få informasjon om hvordan de personlige opplysningene behandles, én gang i året, uten kostnader. Kunden kan også be om at personlige opplysninger som er feil, ufullstendige eller ikke behandlet i samsvar med gjeldende lov, rettes opp, blokkeres eller slettes ved å kontakte BSbildeler.no.

Kundedata behandles i samsvar med lovbestemte forpliktelser og i den utstrekning som er nødvendig for administrasjon og oppfyllelse av kontrakten og/eller leverte produkter og tjenester. Kunden samtykker også til at innhentede personlige opplysninger også utgjør et grunnlag for direkte markedsføring, forretnings- og produktutvikling, markedsførings- og kundeanalyser som utføres av BSbildeler.no, selskaper i Skruvat-konsernet eller partnere som konsernet til tider samarbeider med. Ved å akseptere denne avtalen samtykker også kunden til å motta reklamemateriell og informasjon via e-post - innbefattet SMS, MMS og e-post - fra BSbildeler.no, selskaper i Skruvat-konsernet og/eller partnere som konsernet til tider samarbeider med. Kundedata kan derfor også behandles av BSbildeler.no sine partnere til å markedsføre sine egne varer og tjenester. Dersom kunden ikke ønsker å motta markedsføring som beskrevet ovenfor, skal kunden sende en skriftlig beskjed til BSbildeler.no om dette."